Mivel mi, az Echo Off betegesen imádjuk a különféle évszámokat és évfordulókat, ezért egyértelmű, hogy meg kell emlékeznünk a zenekar egyik hőséről, Warren Zevonról, aki hét évvel ezelőtt, ezen a napon hunyt el Los Angeles-i otthonában. (Bár, én már többször láttam őt mind a Múzeum körúton, mind a Blaha Lujza téren, szóval Warren, ha tényleg élsz, csak eleged lett a kaliforniai zenészéletből, szeretettel várunk az Echo Off-ban!)

Most pedig jöjjön az Empty Hearted Town, egy sokáig kiadatlan Zevon-szám. (Ráadásként a zene alatt jeleneteket láthatunk a Californication c. – a zenekar egyik fele által imádott, a másik felének ellenszenves – sorozatból. Úgy látszik, más is onnan ismeri Zevon zenéjét.)

 


Szerző: TomTheTrainTaylor  2010.09.07. 20:51 Szólj hozzá!

Címkék: californication warren zevon

A bejegyzés trackback címe:

https://echooff.blog.hu/api/trackback/id/tr752278767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása