All our scribbled love dreams
Are lost or thrown away
Here amidst the shuffle
Of an overflowing day

(Tom Waits: New Coat of Paint)

    A címben szereplő kérdés, hasonlóan a jó két és fél évvel ezelőtt publikált legelső bejegyzésünkhöz, egy Tom Waits-szám címe is egyben, és a válasz rá: hát így. Ugyanis mai, utolsó írásunkkal befejezi működését a Vidám Bevezetés az Echo Off-Filológiába-blog. Köszönjük minden olvasónknak, a tudatosaknak és a félrekattintóknak egyaránt, hogy erre jártak. Közülük is kiemelt köszönet jár a „púzás”, a „milyen szemüvege van bear gryllsnek”, és legfőképp a „melyik dal refrénje vandefu lájn” keresőkifejezéssel idenavigálóknak. Amúgy pedig nincs ok csüggedésre: a blog összes bejegyzése továbbra is elérhető marad, hasonlóan a Youtube-csatornánkhoz, vagy a Soundcloudra idén feltöltött újabb felvételeinkhez (ahol egyébként meghallgathatóak a blogon már nem szereplő Teréz körúti Kutyarapper, Utcalány, Ha lenne egy-két ezresem és Túl sok blues című új számaink is).
   
    Másrészt pedig: a mai napon, a blog lezárásával egy időben megkezdi működését alt-folk-rock zenekarunk hivatalos honlapja. A honlap számos hasznos dolgot tartogat, a „Blog” menüpont alatt például megtalálható a Vidám Bevezetés... összes bejegyzése, de végre egy helyen elérhetőek az abc-rendbe szedett dalszövegeink is, minden számnál beépített zenelejátszóval. És természetesen az új dalainkról, fordításainkról, koncertjeinkről is innen lehet a továbbiakban értesülni (no meg a facebook-oldalunkon). És mivel az echooff.hu-n már felhagyunk a szerzői álnevek mögé bújással, ezért zárjuk a blog működését egy rendhagyó leleplezéssel:

További jó zenehallgatást és filologizálást kíván minden hallgatónak/olvasónak:

TomTheTrainTaylor (akinek ezúton szeretném megköszönni a weblapépítésbe beleölt végtelen hosszú óráit)
és WeakCoffeJohn,
vagyis: az Echo Off zenekar!


Szerző: WeakCoffeeJohn  2012.08.24. 17:47 Szólj hozzá!

Címkék: búcsú honlap tom waits filológia echo off kutyaember

A bejegyzés trackback címe:

https://echooff.blog.hu/api/trackback/id/tr524729651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása