„I like my town with a little drop of poison

nobody knows they're lining up to go insane.”

 

Ma, 2009. december 7-én, hivatalosan is megkezdi működését a Vidám Bevezetés az Echo Off-Filológiába-blog. Akárcsak egy kisvárosban, egy kisblogban is felértékelődnek a jelenségek jelentéktelen részletei, így első bejegyzésünk dátuma sem véletlenül esett a mai napra: ma 60 éve született Thomas Alan Waits, és ennek szellemében mi sem próbálunk egyebet, mint felfesteni még egy réteg festéket erre a magányos, öreg városra. 

Az Echo Off egy David Simon-i gesztussal akkor indít blogot, amikor a magyar blogkultúra talán már rég túljutott a zenitjén. A blog célja olyan szöveg,- és nemszöveg-jellegű produktumok felmutatása, amelyeken többé-kevésbé kimutatható az Echo Off-zenekar szomorúan szocioreflektív, passzívan lokálpatrióta, reménytelenül reálfikciós világnézetének hatása. Amennyiben idővel csökken a szerzők lelkesedése és ritkulnak a bejegyzések, az csak azért lesz, mert félnek, nem szeretik magukat, szükségük van az elismerésre. Ha ezt nem kapják meg, menthetetlenül el fognak felejtődni a Nagy Mosoni Álomban. Ne hagyjuk!

Minden látogatónknak jó szórakozást kívánunk (a kutyákat moderáljuk).

 

 


Szerző: WeakCoffeeJohn  2009.12.07. 15:49 Szólj hozzá!

Címkék: kutya kisváros tom waits moson david simon

A bejegyzés trackback címe:

https://echooff.blog.hu/api/trackback/id/tr541580571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása