Igen, a blog valóban hónapok óta szendereg. Ennek leginkább az az oka, hogy lusták vagyunk, viszont egyéb (olykor zenei jellegű) elfoglaltságok is hátráltattak minket. Sajnos mindez még mindig nem változott meg, viszont egy rövid bejegyzés erejéig mégis visszatérünk. Méghozzá azért, hogy gratuláljunk Robert Dylannek, hatvankilencedik  születésnapja alkalmából. Boldog születésnapot, Bob!

És, hogy ez a bejegyzés se múljon el beillesztett videó nélkül, nézzünk meg egy kiváló felvételt 1976-ból. Bob Dylan itt egy személyben a rock Jézusa és Che Guevarája. Gitározik, csukott szemmel énekel, hátradől, kendővel a fején, szakállban. Hát van ennél menőbb dolog a világon? Aligha. Ráadásul Scarlet Rivera is kellemes a szemnek.

Isten éltessen, Bob! (Természetesen az, amelyikben mostanában hiszel.)


Szerző: TomTheTrainTaylor  2010.05.24. 22:08 Szólj hozzá!

Címkék: bob dylan jézus che guevara

A bejegyzés trackback címe:

https://echooff.blog.hu/api/trackback/id/tr392028800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása